Jamás tomes decisiones permanentes…

emociones_temporales

…sobre emociones temporales

Cuando sientas que vas a rendirte…

rendirte

…piensa en por qué empezaste

Cierre preventivo BenSalut

Desde el centro BenSalut queremos informaros que por la situación actual del Covid19 nuestro centro permanecerá cerrado y cancelamos todas las visitas de los próximos 15 días. Nuestro centro es un centro sanitario y podría abrir, pero en la situación actual y como medida de prevención preferimos cerrar y esperar a que esta situación mejore.

Queremos informaros también que estamos atendiendo a aquellas personas que así lo prefieran vía online. Si queréis más información poneros en contacto con nosotros.

En el siguiente link tenéis una serie de recomendaciones psicológicas para afrontar el confinamiento del coronavirus.

 

Els consells dels psicòlegs per afrontar el confinament pel coronavirus

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha publicat una guia de gestió psicològica per afrontar les quarantenes i confinaments obligats pel coronavirus. L’objectiu és doble: evitar que emocions com la por, la tristor, l’avorriment o l’angoixa interfereixin en la ja prou complexa situació sanitària.

Consells útils per mantenir la calma i viure amb intel·ligència i bona disposició el fet de no poder sortir de casa.

Davant de l'ordinador apareixen moltes lesions lumbars.

1. INFORMAR-SE BÉ: Consulta canals oficials, evita la sobreinformació i contrasta els continguts de les xarxes socials.

2. INFORMAR BÉ ELS ALTRES: Si t’has contagiat, explica-ho de forma clara i ràpida. Evita escampar rumors i informacions falses. Si tens infants al teu càrrec, respon a les seves preguntes de manera entenedora, sense mentir ni alarmar. Si tens persones infectades al teu càrrec, ofereix-los suport emocional i material. Si tens persones ingressades en una residència, vetlla perquè estiguin ben informades i sàpiga el motiu de l’absència de visites.

3. ORGANITZAR-SE: A casa, acorda la logística domèstica durant la quarentena (compres, cura dels familiars, espais aïllats, etc.) No donis res per suposatA la feina, explica de forma clara i imminent la teva situació als teus superiors, equips i proveïdors, per poder prendre decisions i canviar rutines si cal. Si és possible pacta el teletreball i/o la delegació en altres persones, i estigues al dia de les mesures extraordinàries que pugui aprovar l’administració.

Si has de treballar des de casa, estableix un espai i un horari el més semblant possible al que feies abans. Mantenir certes rutines t’ajudarà a mantenir l’ordre mental i la sensació de normalitat.

4. ESTAR CONNECTAT: No poder veure els teus en persona no significa no estar-hi en contacte! Truca’ls, envia’ls missatges, feu videoconferències… Us sentireu menys aïllats i més a prop.

5. CUIDAR-SE I PROTEGIR-SE: Segueix les recomanacions i mesures de prevenció de les autoritats sanitàries. Confia en la ciència i en el nostre sistema de salut. No prenguis més mesures de les necessàries. Això no et farà estar més segur i, en canvi, alimentarà la teva por i la dels que t’envolten, en especial la dels més petits. No facis consultes mèdiques supèrflues i fes vida normal en la mesura del possible.

6. RELAXAR-SE I DISTREURE’S: Accepta que hi ha una part de la situació que no pots controlar ni preveure. Utilitza tècniques per relaxar-te (respiracions profundes, ioga, meditació, activitats o moviments que ens facin sentir bé). Intenta fer exercici , sobretot si el teu confinament és preventiu. Gaudeix del teu temps lliure i de la gran oferta d’oci online gratuït de què disposes. Fes servir el sentit de l’humor.

7. TREURE’N LA PART POSITIVA: Tens un moment per parar i reflexionar sobre les teves prioritats. És una gran ocasió per compartir tasques domèstiques i donar-hi valor. Aprofita la calma per imaginar i crear: jocs pels infants, guions de teatre, poemes, il·lustracions, invents, projectes que tenies en un calaix. Recorda que només es tracta d’una situació temporal, passada la qual tots haurem après moltes coses.

Consulta aquí la guia completa del Col·legi Oficial de Psicologia.

trampas-verbales

Trampas Verbales

Lo más peligroso de hacer cosas que no te gustan

es que te acostumbres

sueños

Alma libre

El amor de tu vida

amor_vida_parejas

El amor de tu vida también tiene derecho a irse con el amor de su vida, y después llegara otro amor y te propondrá otra vida.

feliz navidad bensalut.jpg

Felices Fiestas

vida_ilusion.jpg

Vivimos todos los dias

pareja_sana.jpg

Características de una relación de pareja sana

Siete_tipos_amor

Siete tipos de Amor

duelo

Tanatología

Emociones.jpg

La Rueda de las Emociones

No te preocupes por el paso del tiempo

ENVEJECER-CON-HUMOR.jpg

Ocúpate de tus pasos por el tiempo
bensalut.com

Relaciones toxicas